26 Mayıs 2010 Çarşamba

Gazze Gönüllülerinin Antalya'daki İkinci Günü

Bu sabah Kepez Kapalı Spor salonunda Gazze Hareketinin önderleri bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım, İsrail Demokrasi Partisi Milletvekili Hanin Zabi, Filistin kökenli Vatikan Başpiskoposu Kapuçi, İngiltere Free Gazze hareketinden Lubna Masaova, Yunanistan Ship To Gazze’den Dimitris, İsveç Ship To Gazze’den Mattias ve Mazlumder Genel Başkanı Ahmet Faruk Ünsal katıldı.
Toplantının amacı yerli ve yabancı basın mensupları aracılığıyla bu harekati maddi ve manevi destekleyenlere teşekkür etmek ve tüm Dünya'ya bu harekete katılanların geri adım atmayacağı ve bu yardımların Gazze'lilere ulaştırılacağı mesajını vermek oldu.
Bu konuşmalar sırasında yanımda oturan gözü yaşlı bir hanım bana parmaklarındaki yüzükleri gösterek "bunları bana komşularım Gaze'ye götürmem için verdi.. Verecekleri paraları olmadığı için kendi parmaklarından çıkarıp verdiler ki orada ihtiyacı olanlara vereyim de onlar da satsın" dedi... İşte gönül zenginliği işte insanlık...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder